Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Liikunnallisten astmaatikkojen vertaistreffit

24.11.2020 Verkko

Onko liikunta sinulle sydämenasia, astmasta huolimatta? Oletko juuri saanut astmadiagnoosin ja haluat kuulla kokemuksia, kuinka jatkaa urheiluharrastusta? Kaipaatko vertaistukea kunnon ylläpitämiseen nyt poikkeustilan aikana? Haluatko puhua treeneistä, eikä kukaan kotona jaksa kuunnella?

Tule mukaan liikunnallisten astmaatikkojen verkkovertaistreffeille tiistaina 24.11. klo 17.30-18.30! Saat muilta vinkkejä liikunnan harrastamiseen astman kanssa ja voit jakaa omia kokemuksiasi. Vertaistreffeillä ei ole asiantuntijaa luennoimassa, vaan homma perustuu keskusteluun ja keskinäiseen ajatusten vaihtoon.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla. Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella tai kännykällä, jossa on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17:15 alkaen. Jos olet jo tottunut Teams-osallistuja, voit vaikka avata yhteyden kännykällä, laittaa kuulokkeet korviin ja lähteä kävelylle!

Vertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton luontoliikkujat-hankkeen Paula ja koulutettu vapaaehtoinen Sirpa.

Tervetuloa liikunnallisten astmaatikkojen vertaistreffeille!

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.https://q.surveypal.com/Liikunnallisten-astmaatikkojen-verkkovertaistreffit-24.11%2E

Ilmoittautuneet saavat vähän ennen tapahtumaa linkin sähköpostiin, josta voi liittyä mukaan verkkovertaistreffeille.

Lisätietoja: Paula Lehtomäki, paula.lehtomaki@allergia.fi

Ps. Kurkkaa tulevat vertaistreffit!

Sivua päivitetty: 15.10.2020