Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Koulutus liikunnan vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille ke 19.8. klo 17

19.8.2020

Haluatko toimia liikunnan vapaaehtoisena? Kiinnostaako sinua liikkuminen luonnossa? Kaipaatko motivoivaa tekemistä yhteiseksi hyväksi? Haluatko edistää allergisten, astmaatikkojen tai ihotauteja sairastavien liikkumista? Jos vastasit kyllä johonkin edelliseen, sinun kannattaa ryhtyä Allergia-, iho- ja astmaliiton liikuttajaksi.

Liikunnalliseten vertaistreffien järjestäminen on helppoa eikä vie paljoa aikaa. Yhdessä liikkuminen ja ulkoilu tekevät hyvää niin kehoille kuin mielelle.

Liikuttaja-koulutus on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tekemään vapaaehtoistyötä liikunnan parissa, mutta eivät halua sitoutua pitkäksi aikaa. Koulutuksesta saat tietoa erilaisten liikuntatapahtumien järjestämisestä ja konkreettisia eväitä toiminnan toteuttamiseksi.

Koulutukseen osallistuminen ei velvoita mihinkään, mutta jos koet toiminnan omaksesi, voit järjestää missä päin Suomea tahansa liikunnalliset vertaistreffit valitsemanasi ajankohtana.

Koulutus pidetään ke 19.8.2020 Teams-ympäristössä klo 17-19. Yhteyksiä voi testailla 16.45 alkaen. Linkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille edellisenä päivänä.

Koulutus on kaikille avoin ja ilmainen ja se on osa Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa Luontoliikkujat-hanketta. Koulutuksen pitää luontoliikkujat-hankekoordinaattori Paula Lehtomäki.

Ilmoittaudu mukaan: https://q.surveypal.com/Ryhdy-liikunnan-vapaaehtoiseksi---liikuttajakoulutus-19.8.2020
 

Lisätietoa liikuttaja-toiminnasta ja luontoliikkujat-hankkeesta: allergia.fi/luontoliikkujat

Sivua päivitetty: 4.8.2020