Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Etätyöpaja lasten ruoka-allergioihin liittyen

4.5.2021Onko lasten ruoka-allergiat lähellä sydäntäsi? Haluatko nostaa ruoka-allergioiden näkyvyyttä? Tule ti 4.5. klo 17-18  kommentoimaan etätyöpajaan tekeillä olevaa lasten ruoka-allergioihin liittyvää kyselyä sekä ideoimaan syksyllä 13.10. olevan ruoka-allergiapäivän sisältöä!

Tunnin etätyöpajassa saat nostaa esille omia näkökulmia ja ideoita kyselyyn ja ruoka-allergiapäivään. Molempien suunnittelu on jo vauhdissa ja suuret suuntaviivat on vedetty, mutta nyt kaipaamme vahvistusta, että menemmehän varmasti oikeaan suuntaan ja olemme ottaneet eri näkökulmat huomioon.

Illan ohjelma:

  • Lasten ruoka-allergioiden -kyselyn teemoihin ja tavoitteisiin tutustuminen ja kommentointi (mitkä ovat niitä yksittäisiä asioita ja tilanteita ruoka-allergiaperheillä, joista pitäisi saada lisää tietoa)
  • Ideointia miten kyselyyn saadaan mahdollisimman paljon vastauksia
  • Ideointia miten kyselyn tuloksia voidaan hyödyntää, jotta lasten ruoka-allergioiden vaikutus arkeen tulee suurelle yleisölle näkyväksi
  • Ruoka-allergiapäivän (ke 13.10.) suunnitelmiin tutustuminen ja kommentointi (teemana lasten ruoka-allergiat)
  • Ideointia miten tehdä ruoka-allergiapäivästä mahdollisimman onnistunut
  • Ideointia Ruoka-allergiapäivän markkinointiin

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake täällä, niin saat lähempänä ohjeet ja linkin osallistumiseen. 

Etätyöpaja toteutetaan Teams-verkkoalustalla. Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan etätyöpajaan tietokoneella tai kännykällä, jossa on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 16.55 alkaen. Lapsesi voi olla mukana etätyöpajassa touhuten tai nukkuen. Jos haluat, niin voit osallistua työpajaan osittain vain puhuen ja olla esim. vaunukävelyllä samaan aikaan.

Etätyöpajaa vetämässä verkkoasiantuntija Anu Sauliala ja erityisasiantuntija Risto Heikkinen Allergia-, iho- ja astmaliitosta.


Toinen etätyöpaja kyselyyn sekä ruoka-allergiapäivään liittyen järjestetään syksyllä ti 7.9. klo 17.00-18.00.

Tervetuloa etätyöpajaan! Nostetaan yhdessä ruoka-allergiat näkyväksi!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala, anu.sauliala@allergia.fi.

Sivua päivitetty: 27.4.2021