Mitä tietoa etsit?

VERKKO: HS-vertaistreffit

19.10.2020 Verkko

Hei sinä hidradenitis suppurativaa sairastava!

Tule mukaan maanantaina 17.30-18.30 vertaistreffeille juttelemaan sairauden kanssa elämisestä. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun ja antoisaan vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. 
Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta ”Teams”). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.20 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 17.30.

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Annika ja koulutettu vapaaehtoinen Jonna.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://q.surveypal.com/HS-verkkovertaistreffit-19.10.2020 Ilmoittautuneet saavat sähköpostiin juuri ennen tapaamista ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille. 

Tervetuloa HS-verkkovertaistreffeille!


Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Annika Kabata annika.kabata@allergia.fi

ps. Katso tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 15.9.2020