Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Helmikuun alopecia vertaistreffit

23.2.2021

aia_vertaistreffit_1200x628_1.png

Tule mukaan ti 23.2.2021 klo 18-19 vertaistreffeille juttelemaan alopeciasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun ja antoisaan vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Google Meet -alustalla, joka on helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä.  Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä. Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.50 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.00.

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton koulutettu vapaaehtoinen Hanna.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella: https://q.surveypal.com/Alopecia-verkkovertaistreffit-23.2.2021

Ilmoittautuneet saavat sähköpostiin ennen tapaamista ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille. 

Tervetuloa alopecia-verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala anu.sauliala@allergia.fi

Sivua päivitetty: 16.2.2021