Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Atopialapsiperheiden verkkovertaistreffit 20.10.2020

20.10.2020

aia_vertaistreffit_1200x628.png

Hei sinä atoopikkolapsen vanhempi!

Tule mukaan keskiviikkona 20.10.2020 klo 20:30-21:30 vertaistreffeille juttelemaan atopialapsiperheen arjesta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole atopialuentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.


Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä.  Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Teams). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 20:15 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 20:30


Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton järjestöasiantuntija Mira.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 17 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake täällä.  Ilmoittautuneet saavat juuri ennen vertaistreffejä ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille. 

Tervetuloa mukaan juttelemaan!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton järjestöasiantuntija Mira Airola mira.airola@allergia.fi

Sivua päivitetty: 14.8.2020