Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Atoopikkojen vertaistreffit 2021

10.11.2021

aia_vertaistreffit_1200x628.png

Onko atooppinen ihottuma kaverinasi? Kuulostaako tutulta kutina, rasvaaminen, lehahtelut, öiset valvomiset, vaatteiden tai meikkien miettiminen ihon kannalta tai liikunnan tuoman hikoilun haasteet? Tule juttelemaan vaikka näistä asioista, tai mitä ikinä mielenpäälläsi onkaan, sellaisten ihmisten kanssa, jotka voivat ymmärtää sinua puolesta lauseesta!

Tervetuloa mukaan keskiviikkona 10.11. klo 18-19 vertaistreffeille juttelemaan atooppisesta ihottumasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole atopialuentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla. Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella tai kännykällä, jossa on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.55 alkaen.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu täyttämällä lomake täällä. Ilmoittautuneet saavat linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa atoopikkojen verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala, anu.sauliala@allergia.fi

Sivua päivitetty: 3.6.2021