Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Astmalasten vanhempien vertaistreffit syksy 2021

9.9.2021

aia_vertaistreffit_1200x628.png

Tekisikö hyvää jutella lapsen astmasta muiden astmalasten vanhempien kanssa? Lääkkeenottamisesta, yöyskistä, flunssista, lääkärikäynneistä, liikkumiseen kannustamisesta tai jostain muusta mikä sinulla on mielessäsi lapsen astmaan liittyen.

Tule mukaan torstaina 9.9.2021 klo 18-19 vertaistreffeille juttelemaan lapsen astmasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole astma-luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun. 

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla. Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella tai kännykällä, jossa on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.55 alkaen. 

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton järjestöasiantuntija Mira.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu täyttämällä lomake täällä. Ilmoittautuneet saavat linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa astmalasten vanhempien verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton järjestöasiantuntija Mira Airola, mira.airola@allergia.fi.

www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 2.9.2021