VERKKO: Astmalasten vanhempien maaliskuun vertaistreffit

31.3.2021

aia_vertaistreffit_1200x628.png

Onko sinulla lapsi, joka sairastaa astmaa? Kuulostaako tutulta astmalääkkeiden antaminen, flunssien jännittäminen, yölliset hengitysten kuuntelut tai lääkärissä ramppaamiset? Ja myös ilot paremmista jaksoista, sopivien lääkkeiden löytämisestä tai muiden astmalasten vanhempien tapaamisesta?

Tule mukaan keskiviikkona 31.3.2021 klo 18-19 vertaistreffeille juttelemaan lapsen astmasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole astma-luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla. Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella tai kännykällä, jossa on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.55 alkaen.

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton järjestöasiantuntija Mira.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu täyttämällä lomake täällä. Ilmoittautuneet saavat linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa astmalasten vanhempien verkkovertaistreffeille!


Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton järjestöasiantuntija Mira Airola, mira.airola@allergia.fi.

www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 17.3.2021