VERKKO: Astmalapsiperheiden verkkovertaistreffit

21.4.2020 Verkko

image.png

Hei sinä vanhempi, jonka lapsi sairastaa astmaa!

Tule mukaan tiistaina 21.4.2020 klo 19-20 vertaistreffeille juttelemaan lapsen astmasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole astma-luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.
 

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. 
Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Teams). Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 18.45 alkaen.

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu ja somelähettiläs sekä astmalapsen äiti Taina.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 17 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake. Ilmoittautuneet saavat linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa astmalapsiperheiden verkkovertaistreffeille!

Ilmoittaudu mukaan 21.4. klo 18.00 mennessä osoitteessa: 
https://q.surveypal.com/Astmalapsiperheiden-verkkovertaistreffit-21.4.2020

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu, anu.sauliala@allergia.fi

Sivua päivitetty: 26.3.2020