HELSINKI: astmaatikkojen kävelytreffit Uutelassa

15.12.2021

Hei sinä aikuinen astmaatikko, joka haluat antaa ja saada vertaistukea ja vahvistaa omaa hyvinvointiasi! Tule kävelytreffeille kuuntelemaan, juttelemaan ja liikkumaan muiden astmaatikkojen.

Vertaistreffit järjestetään keskiviikkona 15.12.2021 klo 17-18 Hybridinä! Voit siis osallistua verkossa tai paikanpäällä Helsingin Vuosaaressa. Lähtöpaikka kahvila Kampelan edustalla (Uutelantie 1, Helsinki). Ihastelemme talvista maisemaa noin tunnin kävelyn ajan.

Vertaistreffit ovat hyvä tilaisuus keskustella muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Vertaistreffit ei siis ole luentoa eikä paikalla ole terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita. Sen sijaan luvassa on ohjattua vertaiskeskustelua ja monenlaisia ajatuksia ja kokemuksia arjesta sairauden kanssa.

Toteutamme vertaistreffit tällä kertaa ulkoillun lomassa. Lähde siis ulkoilemaan ja juttelemaan muiden astmaatikkojen kanssa. Osallistuaksesi tarvitset vain puhelimen (jolla pääset Teamsiin), mutta kuulokkeet tai lisäakku voivat olla hyviä lisiä ulkoiluun. Toki saat osallistua myös kotisohvalta, jos ulkoilu ei juuri tällä kertaa houkuta.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella. Saat lähempänä tapahtumaa sähköpostissa Teams-linkin, jolla pääset mukaan.

Ota hetki omaa aikaa ja vahvista omaa hyvinvointiasi ulkoilun ja vertaisten seurassa! Virtuaalisille kävelytreffeille ovat tervetulleita kaikki astmaatikot ympäri Suomea!

​Lisätietoa vertaistreffeistä www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 13.12.2021