Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Astmaatikkojen vertaistreffit

12.5.2020 Verkko

aia_vertaistreffit_1200x628.png

Hei sinä astmaa sairastava!

Tule mukaan tiistaina 12.5.2020 klo 16.30-17.30 vertaistreffeille juttelemaan aikuisten astmasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole astma-luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. 
Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Teams). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 16.15 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 16.30.

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 17 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://q.surveypal.com/Astmaatikkojen-verkkovertaistreffit-12.5.2020. Ilmoittautuneet saavat juuri ennen vertaistreffejä sähköpostiin ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala anu.sauliala@allergia.fi

ps. Katso tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 8.4.2020