Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Astmaatikkojen vertaistreffit

30.9.2020 Verkko

Hei sinä astmaa sairastava!

Tule mukaan keskiviikkona 30.9.2020 klo 18-19 vertaistreffeille juttelemaan aikuisten astmasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole astma-luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. 
Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä/tabletilla (kannattaa etukäteen ladata sovelluskaupasta Microsoft Teams). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.50 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.00.

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Annika ja koulutettu vapaaehtoinen Iitu.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://q.surveypal.com/Astmaatikkojen-verkkovertaistreffit-30.9.2020  Ilmoittautuneet saavat juuri ennen vertaistreffejä sähköpostiin ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Annika Kabata annika.kabata@allergia.fi

ps. Katso tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 11.9.2020