VERKKO: Anafylaktikoiden vertaistreffit

16.11.2021

aia_vertaistreffit_1200x628_1.png

Hei sinä aikuinen anafylaktikko!

Olisiko mukavaa vaihtaa kokemuksia anafylaksian riskitilanteista, juhlista, työseminaareista, vierailuista, anafylaksian pelosta, tuotevinkeistä, siedätyshoidosta tai jostain muusta mikä sinulla on mielessä anafylaksiaan liittyen. Tule mukaan tiistaina 16.11.2021 klo 18-19:30 vertaistreffeille juttelemaan anafylaksiasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole anafylaksialuentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla. Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella tai kännykällä, jossa on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.55 alkaen.

Tervetuloa anafylaktikkojen verkkovertaistreffeille!

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake täällä. Ilmoittautuneet saavat linkin sähköpostiin, josta voi liittyä mukaan verkkovertaistreffeille.

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala anu.sauliala@allergia.fi

ps. Kurkkaa tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 12.11.2021