Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Anafylaksialasten vanhempien syyskuun vertaistreffit

9.9.2020 Verkko

Hei sinä anafylaksialapsen vanhempi!

Tule mukaan keskiviikkona 9.9.2020 klo 17.30-19.00 vertaistreffeille juttelemaan lasten anafylaksiasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole anafylaksia-luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. 

Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Microsoft Teams). Huolehdi, että laitteessa, jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.15 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 17.30.

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Annika ja koulutetut vapaaehtoiset Paula ja Mirjami.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://q.surveypal.com/Anafylaksialasten-vanhempien-verkkovertaistreffit-9.9.2020 . Ilmoittautuneet saavat juuri ennen vertaistreffejä ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa anafylaksia-verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Annika Kabata annika.kabata@allergia.fi

www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 1.9.2020