Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Anafylaksialasten vanhempien lokakuun vertaistreffit

19.10.2020 Verkko

Hei sinä anafylaksialapsen vanhempi!

Tule mukaan maanantaina 19.10.2020 klo 18.45-20.00 vertaistreffeille juttelemaan lasten anafylaksiasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole anafylaksia-luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. 
Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Microsoft Teams). Huolehdi, että laitteessa, jota käytät on kamera ja mikrofoni.

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Annika.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://q.surveypal.com/Anafylaksialasten-vanhempien-verkkovertaistreffit-19.10.2020  . Ilmoittautuneet saavat juuri ennen vertaistreffejä ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa anafylaksia-verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Annika Kabata annika.kabata@allergia.fi

Ps. Kurkkaa tulevat vertaistreffit!

Sivua päivitetty: 14.10.2020