VERKKO: Anafylaksialapsi koulussa - vinkkejä perheille -luento

8.2.2023

Mietityttääkö anafylaksialapsen koulunkäynti? Haluatko kuulla käytännön vinkkejä, miten vähentää anafylaksian riskiä? Haluatko saada koulun kanssa yhteistyön paremmaksi? Jos vastasit kyllä, niin tule mukaan Anafylaksialapsi koulussa - vinkkejä perheille -verkkoluennolla, joka järjestetään 112-päivän kanssa samalla viikolla. Luento järjestetään verkossa, joten voit osallistua vaikka kotisohvalta käsin.
 

Ohjelma

  • Tervetuloa
  • Hyviä käytäntöjä anafylaksialapsen kanssa koulussa, ruoka-allergiatoiminnan asiantuntija, Ilona Mähönen, Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys
  • Kokemuksia anafylaksialapsen koulunkäynnistä -paneeli 
  • Mitä kaikkea tukea anafylaksiaperheille on tarjolla, verkkoasiantuntija Anu Sauliala, Allergia-, iho- ja astmaliitto

Anafylaksialapsi koulussa -verkkoluento toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on nettiyhteys ja kaiutin. Ilmoittaudu luennolle täällä: https://link.webropol.com/ep/anafylaksialapsi-koulussa, niin saat vahvistusviestin mukana linkin luennolle. Tietokoneella kannattaa valita vaihtoehdoksi ”Liity sen sijaan verkossa”, tabletilla tai puhelimella on hyvä ladata Microsoft Teams -sovellus etukäteen. Illan aikana ei ole tarpeen pitää päällä sinun videokameraa tai mikkiä, voit esittää kysymyksiä tai kommentteja chatin kautta.

Pääset mukaan luennolle tästä linkistä >>

Järjestäjä: Allergia-, iho- ja astmaliitto ja Pirkanmaan Allergia- ja astmayhdistys


Tapahtuman Facebook-sivu: https://fb.me/e/34w9Thicf
Lisätietoja tapahtumasta: Anu Sauliala, verkkoasiantuntija anu.sauliala@allergia.fi
Lisätietoa anafylaksiasta: www.allergia.fi/anafylaksia

Sivua päivitetty: 8.2.2023