Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Anafylaksia-verkkovertaistreffit

6.5.2020 Verkko

aia_vertaistreffit_1200x628.png

Hei sinä aikuinen anafylaktikko!

Tule mukaan keskiviikkona 6.5.2020 klo 17.00-18.00 vertaistreffeille (www.allergia.fi/vertaistreffit) juttelemaan aikuisten anafylaksiasta ruoka-allergian näkökulmasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole anafylaksia-luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä.
Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta ”Teams"). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 16.45 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 17.00.

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu ja vapaaehtoinen somelähettiläs Emma.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 17 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan 6.5. klo 15.00 mennessä osoitteessa: https://q.surveypal.com/Anafylaksia-verkkovertaistreffit-6.5.2020. Ilmoittautuneet saavat linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa anafylaksia-verkkovertaistreffeille!


Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala anu.sauliala@allergia.fi

ps. Anafylaksialasten vanhempien verkkovertaistreffit ovat 6.4. (https://www.allergia.fi/tapahtumat/verkko-anafylaksialasten-vanhempien-verkkovertaistreffit/) ja katso muutkin tulevat vertaistreffit https://www.allergia.fi/jarjesto/tule-mukaan-toimintaan/vertaistreffit-2020/tulevat-vertaistreffit/#90a6c075

Sivua päivitetty: 30.3.2020