Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Alopecialasten vanhempien vertaistreffit

7.4.2020

Heippa alopeciaa sairastavan lapsen vanhempi!

Tule mukaan tiistaina 7.4.2020 klo 18.30-19.30 vertaistreffeille juttelemaan alopeciasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla. Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella tai kännykällä, jossa on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 18.15 alkaen.

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton järjestöasiantuntija Aino sekä kuntoutussuunnittelija Marjo.
Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake. Ilmoittautuneet saavat linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa verkkovertaistreffeille!

Ilmoittaudu mukaan 7.4. klo 16.00 mennessä osoitteessa: https://q.surveypal.com/Alopecialasten-vanhempien-verkkovertaistreffit-7.4.2020

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton järjestöasiantuntija Aino Loikkanen aino.loikkanen@allergia.fi.

Sivua päivitetty: 25.3.2020