Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Alopecia-verkkovertaistreffit

12.5.2020 Verkko

aia_vertaistreffit_1200x628.png

Hei sinä alopeciaa sairastava!

Tule mukaan ti 12.5. klo 18.30-19.30 vertaistreffeille juttelemaan alopeciasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun ja antoisaan vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. 
Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta ”Teams”). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 18.15 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.30.

Verkkovertaistreffejä vetämässä alopeciaa sairastavat vapaaehtoiset Henriikka ja Merja sekä Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://q.surveypal.com/Alopecia-verkkovertaistreffit-12.5%2E. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiin juuri ennen tapaamista ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille. 

Tervetuloa alopecia-verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala anu.sauliala@allergia.fi

ps. Katso tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 24.4.2020