Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Allergiaperheiden vertaistreffit

23.6.2020 Verkko

image.png

Hei sinä vanhempi, jonka lapsella on ruoka-allergia!

Mietityttääkö miten keksiä lapselle sopivaa ruokaa, päiväkodin aloitus, allergiashown keskellä oma jaksaminen, parisuhteessa allergiavastuiden jako tai arkiset ilot allergia-arjen keskellä? Tai joku ihan muu juttu mikä liittyy lapsen ruoka-allergioihin?

Tule mukaan tiistaina 23.6. klo 17.30-18.30 vertaistreffeille juttelemaan lapsen ruoka-allergiasta. Lapsellasi voi oireilla ruoka-allergia iho-, suolisto- tai anafylaksiaoireilla, ei ole väliä millä.  Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.
 

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä.  Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Teams). Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.20 alkaen. 

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu 

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake täällä. Ilmoittautuneet saavat linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.


Tervetuloa allergiaperheiden verkkovertaistreffeille! 

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu, anu.sauliala@allergia.fi

Sivua päivitetty: 1.6.2020