Mitä tietoa etsit?

VERKKO: allergiaperheiden vanhempien vertaistreffit

14.10.2020 Verkko

Hei sinä allergisen lapsen vanhempi! Onko lapsellasi tai lapsillasi suolioireisia allergioita? Jos on, nämä vertaistreffit ovat juuri sinulle.

Tule mukaan keskiviikkona 14.10.2020 klo 19.15-20.15 vertaistreffeille juttelemaan lasten ruoka-allergioista, erityisesti silloin kun ne aiheuttavat suolioireita. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole allergialuentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. 
Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Microsoft Teams). Huolehdi, että laitteessa, jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 19.00 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 19.15.

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Annika.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://q.surveypal.com/Allergiaperheiden-verkkovertaistreffit-5.11.2020  . Ilmoittautuneet saavat juuri ennen vertaistreffejä ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa allergiaperheiden verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Annika Kabata annika.kabata@allergia.fi


ps. Katso tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 14.10.2020