Mitä tietoa etsit?

VERKKO: allergiaperheiden vanhempien vertaistreffit

5.11.2020 Verkko

Hei sinä allergisen lapsen vanhempi! Onko lapsellasi tai lapsillasi suolioireisia allergioita? Jos on, nämä vertaistreffit ovat juuri sinulle.

Tule mukaan torstaina 5.11.2020 klo 18-19 vertaistreffeille juttelemaan lasten ruoka-allergioista, erityisesti silloin kun ne aiheuttavat suolioireita. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole allergialuentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. 
Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Microsoft Teams). Huolehdi, että laitteessa, jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.15 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 17.30.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 17 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://q.surveypal.com/Allergiaperheiden-verkkovertaistreffit-5.11.2020 . Ilmoittautuneet saavat juuri ennen vertaistreffejä ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa allergiaperheiden verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Annika Kabata annika.kabata@allergia.fi


ps. Katso tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 1.9.2020