Mitä tietoa etsit?

Urtikaria-verkkovertaistreffit

3.11.2021

vO94JlauA-5hQ01k4H_efLZkqlDNH3qMqS5-P73ND3-0U7R9wGoBCH5jcgSnPNiQ

Hei, urtikariaa sairastava!

Olisiko mukavaa vaihtaa ajatuksia kutinasta, töissä käymisestä urtikarian kanssa, urtikarian aiheuttajista, urtikarian helpotuskeinoista ja kaikesta muusta mikä sinulle tuleekaan mieleen urtikariaan liittyen. Tule mukaan keskiviikkona 3.11.2021 klo 18.00-19.00 vertaistreffeille juttelemaan urtikariasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on helppokäyttöinen. Mukaan pääset vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä.  Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Voit osallistua verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai puhelimella (tällöin kannattaa ladata puhelimen sovelluskaupasta Teams). Huolehdi, että laitteessa, jota käytät, on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.50 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.00.

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton vapaaehtoinen Laura.

Ilmoittaudu tällä lomakkeella. Saat ennen vertaistreffejä sähköpostiin ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille. Tervetuloa!

Lisätiedot: anu.sauliala@allergia.fi

ps. Katso tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 12.10.2021