TURKU: Retki Helsinkiin, Pieni Merenneito -musikaaliin

19.10.2019

Lounais-Suomen Allergia- ja astmayhdistyksessä tapahtuu:

Teatteriretki Helsinkiin, katsomaan Pieni Merenneito -musikaalia

aika: lauantai 19.10.2019 klo 19:00

Paikka: Helsingin kaupunginteatteri

Hinta: Aikuiset 110 euroa lapset 60 euroa, sisältää bussikuljetuksen Turku-Helsinki-Turku. Maksuviite 19101. Lähto klo 16:00 Turun linja-autoasemalta, tilausajolaituri 10.

Ilmoittautumiset 02 251 5748, info@allergiaturku.com

Syksyllä 2019 Helsingin Kaupunginteatterin suuri näyttämö muuttuu vedenalaiseksi taikamaailmaksi, kun lumoava Disney-suurmusikaali Pieni merenneito saapuu Helsinkiin. Nuori merenneito Ariel haluaa jättää merellisen kuningaskunnan ja elää ihmisten maailmassa. Ariel rakastuu prinssiin ja tekee merinoidan kanssa sopimuksen voidakseen elää rakastettunsa kanssa.

Pieni merenneito on kiehtovan ihana, ajaton rakkaustarina, jonka maagisen kaunis musiikki on hurmannut musikaaliyleisöt ympäri maailman ja ui nyt vihdoin katsojien sydämiin myös Helsingissä. Ohjaajana mies Kinky Boots -menestysmusikaalin takaa – Samuel Harjanne.

Alan Menkenin lumoava musiikki teki aikoinaan tästä elokuvasta yhden maailman isoimmista menestyksistä. Musikaalia varten hän on säveltänyt yli 10 uutta laulua, ja mukana ovat luonnollisesti hitit Part Of Your World ja Oscar-palkinnon voittanut Under the Sea.

Musiikki Alan Menken, laulujen sanat Howard Ashman & Glenn Slater sekä käsikirjoitus Doug Wright. Perustuu H. C. Andersenin satuun ja Disney-elokuvaan (tuottajat Howard Ashman ja John Musker, käsikirjoitus ja ohjaus John Musker ja Ron Clements)

Alkuperäinen tuotanto Disney Theatrical Productions

Esitysoikeuksia valvoo Music Theatre International (Europe)

Sivua päivitetty: 1.10.2019