Mitä tietoa etsit?

TURKU: Notre Damen kellonsoittaja - musikaaliretki Tampereelle

18.1.2020

Lounais-Suomen Allergia- ja astmayhdistyksessä tapahtuu:

Notre Damen kellonsoittaja Tampereen teatterissa

La 18.1.2020 klo 14:30 Notre Damen kellonsoittaja

Paikka: Tampereen teatteri

Olemme varanneet lippuja Notre Damen kellonsoittajaan lauantaille 18.1.2020. Hinta- ja muut tiedot ilmoitamme myöhemmin. Ilmoittautua voi kuitenkin jo nyt: 02 251 5748 tai info@allergiaturku.com 

NOTRE DAMEN KELLONSOITTAJA

Suurmusikaali ensimmäistä kertaa Suomessa!

Notre Damen kellonsoittaja jatkaa Tampereen Teatterin upeiden musikaalituotantojen sarjaa. Musikaali saa Suomen kantaesityksen 13. ja 14. syyskuuta 2019 päänäyttämöllä.

Notre Damen kellonsoittaja perustuu Disneyn animaatioelokuvaan ja Victor Hugon samannimiseen romaaniin. Musikaali kertoo rohkeudesta ja sorrosta, vihasta ja rakkaudesta – taistelusta paremman maailman puolesta. Sen jännittävät ja mukaansatempaavat tapahtumat sijoittuvat 1400-luvun lopun Pariisiin.

Kellonsoittaja Quasimodo on hyväsydäminen mutta epämuodostunut hirviö. Kyttyräselkäisenä hylkiönä hän on elänyt koko ikänsä Notre Damen katedraalin suojissa, sieltä koskaan poistumatta. Yksi päivä muuttaa Quasimodon, hänen isäntänsä arkkidiakoni Claude Frollon, oikeudentuntoisen mustalaistyttö Esmeraldan ja urhoollisen kapteeni Phoebusin elämät ikiajoiksi.

Musikaalin on luonut Oscar-palkittu kaksikko, Alan Menken (mm. Aladdin, Pieni merenneito, Kaunotar ja hirviö) ja Stephen Schwartz (mm. Egyptin prinssi, Pocahontas) sekä PeterParnell. Lumoava musiikki perustuu Disney-elokuvan musiikkiin sekä musikaalia varten sävellettyyn musiikkiin. Suomennoksesta vastaa Mikko Koivusalo.

Suosittelemme musikaalia kaikille yli 7-vuotiaille.

https://tampereenteatteri.fi/naytelma/notre-damen-kellonsoittaja/

Sivua päivitetty: 8.11.2019