Mitä tietoa etsit?

TURKU: Musikaali Amélie Turun kaupunginteatterissa 30.11.2019

30.11.2019

Lounais-Suomen Allergia- ja astmayhdistyksessä tapahtuu:

Musikaali Amélie

aika: la 30.11.2019 klo 14:00

Paikka: Turun kaupunginteatteri, päänäyttämö

Ilmoittautuminen 02 251 5748 tai info@allergiaturku.com.

Liput: perusliput 57€, eläkeläiset 52€, opiskelijat/työttömät 35€. Maksuviite: 30 11193.

AMÉLIE

Supervoimana mielikuvitus

Amélie on iloa ja onnenkipinöitä sinkoileva musikaali, joka kutsuu katsojan mukaansa maailman romanttisimpaan kaupunkiin. Pariisissa nurkan takaa löytyy aina uusi ystävä, yllätys tai värikäs polku kuljettavaksi. Vastaan voi tulla mitä vain, kun antaa mielikuvituksen viitoittaa tietä!

Amélie Poulainin yksinäinen, säästöliekillä eletty lapsuus kasvattaa hänen mielikuvituksestaan roihuavan voiman. Aikuisena Amélie käyttää kaiken tarmonsa ja luovuutensa levittääkseen hyvää mieltä ympärilleen ja vauhdittaakseen naapuruston lemmensuhteita. Mutta kun kyseessä ovat Amélien omat rakkausasiat, vetäytyy nuoren naisen sydän äkisti sykkyrälle. Ujon, mutta kekseliään Amélien ja mysteerimiehen välille kehittyy kissa-hiiri-leikki, jonka katsoja toivoo sydämensä pohjasta johtavan onnelliseen loppuun.

Maailmalla ihastuttanut musikaali ensi kertaa Suomessa

Amélie-musikaali perustuu 2001 ilmestyneeseen, Jean-Pierre Jeunet’n ohjaamaan romanttiseen ranskalaiseen komediaelokuvaan. Musikaalin, kuten elokuvankin, sävellykset ovat Daniel Messén, sanoitukset Messén ja Nathan Tysenin ja näytelmän on kirjoittanut Craig Lucas. Musikaali sai kantaesityksensä Berkeley Repertory Theatressa syyskuussa 2015. Broadwaylla New Yorkissa se nähtiin maaliskuussa 2017. Syyskuussa 2019 musikaali taikoo ensimmäisenä Suomessa Turun Kaupunginteatterin Päänäyttämöstä Pariisin. Katsojille se tarjoaa pyrähdyksen romanttiseen seikkailuun, jonka jälkeen Aurajoki näyttää erehdyttävästi Seineltä.

https://teatteri.turku.fi/turun-kaupunginteatteri/ohjelmisto/amelie

Sivua päivitetty: 8.11.2019