Mitä tietoa etsit?

TURKU: Liikuttajakoulutus

4.10.2020 09:00 - 4.10.2020 11:00 Impivaaran uimahalli

Haluatko toimia liikunnan vapaaehtoisena Allergia-, iho- ja astmaliitossa? Kiinnostaako sinua liikkuminen luonnossa? Haluatko edistää allergisten, astmaatikkojen tai ihotauteja sairastavien liikkumista? Jos vastasit kyllä johonkin edelliseen, tule mukaan toimintaamme.

Järjestämme liikuttaja-koulutuksen Impivaaran uimahallissa (Uimahallinpolku 4) sunnuntaina 4.10. klo 9–11.

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tekemään vapaaehtoistyötä yhdistyksissä liikunnan parissa, mutta eivät välttämättä halua sitoutua pitkäksi aikaa. Koulutuksesta saat tietoa erilaisten liikuntatapahtumien ja liikunnallisten vertaistreffien järjestämisestä.

Pääset myös tosi toimiin vapaaehtoisena, sillä koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua vapaaehtoisena koko perheen liikuntatapahtumaan, joka järjestetään Impivaaran grillikatoksella su 4.10. klo 13-15. Perheiden luontoliikuntatapahtuma toteutetaan yhteistyössä Lounais-Suomen Allergia- ja astmayhdistysen, Varsinais-Suomen Sydänpiirin ja Turun Ladun kanssa.

Liikuttaja-koulutus on kaikille avoin ja ilmainen ja se on osa Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa Luontoliikkujat-hanketta. Koulutuksen pitää luontoliikkujat-hankekoordinaattori Paula Lehtomäki.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset 28.9. mennessä: paula.lehtomaki@allergia.fi, 045 676 2328

Sivua päivitetty: 16.9.2020