TUETTU LOMA: Allergia-, atopia- ja astmaperheet ja aikuiset, Kuortane

26.7.2020

Huom! Hakuaika tälle lomalle päättyy 26.3.2020 - lue tarkemmat hakuohjeet alta!

Allergia-, atopia- ja astmaperheet ja aikuiset

paikka: Kuortaneen Urheiluopisto  
ajankohta: 26.7.-31.7.2020

Tuetut lomat antavat mahdollisuuden saada tauko arjesta, virkistyä ja saada vertaistukea. Tuetuilla lomilla on lomapaikan järjestämää ohjattua vapaa-ajan ohjelmaa ja usein oma vertaisryhmänvetäjä. Ohjelmaan osallistuminen on lomilla vapaaehtoista.

Kaikki lomamme on tarkoitettu niin lapsiperheille kuin aikuisille. Aikuiset voivat hakea lomalle puolison tai ystävän kanssa.

Lomat järjestetään yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon (MTLH) kanssa Veikkauksen tuella. Lomanjärjestäjä tekee osallistujavalinnat sosiaalisin, terveydellisin ja taloudellisin perustein. Valinnoissa huomioidaan mm. työttömyys, yksinhuoltajuus, perhetilanne, sairaudet, pienituloisuus ja velat sekä vaikea elämäntilanne. Mainitse myös hakemuksessasi astma, allergiat tai ihosairaudet jotka sinua/perhettäsi koskettavat. Lomalle voi tulla valituksi mukaan vain joka toinen vuosi.

Lomalle haetaan sähköisellä hakemuksella, joka löytyy MTLH:n sivuilta osoitteessa https://mtlh.fi/loman-hakeminen/hakuohjeet/. Hakemus tulee tehdä viimeistään kolme kuukautta ennen loman alkua. Hakulomakkeen voi myös tilata paperisena MTLH:sta lomat@mtlh.fi  Huom! Valinnat tehdään pelkästään hakemusten perusteella, joten hakemuksen täyttämiseen kannattaa laittaa ajatusta ja aikaa!

Loma sisältää majoituksen, täysihoitoruokailut sekä lomapaikan järjestämän lomaohjelman. Lomien sisällöissä on huomioitu eri-ikäiset ja erilaisissa elämäntilanteissa olevat lomalaiset.

Lomalainen maksaa lomasta omavastuuosuuden 100 euroa/5 vrk aikuiselta ja 17 vuotta täyttäneiltä. Alle 17-vuotiaat lomailevat maksutta. Matkakuluista lomalaiset vastaavat itse.

Lisätiedot: aluesuunnittelija Mira Airola mira.airola@allergia.fi sekä lomien hakemuksista ja käytännön toteuttamisesta vastaava:

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry
Ruoholahdenkatu 8, 4. krs
00180 HELSINKI
puhelin 010 2193 460
http://www.mtlh.fi
lomat@mtlh.fi

Sivua päivitetty: 20.2.2020