Raakaruokakurssi Helsingissä ma 7.9.

7.9.2015 17:00

Anna syksyn maistua!

Ma 7.9. klo 17, paikka: Lapinlahdenkatu 3 A, 2. krs, Helsinki (Uudenmaan Martat ry).

Kurssilla valmistetaan syksyn antimista kuten porkkanoista, punajuurista, kurpitsasta ja marjoista ihania raakaruokaherkkuja. Kurssilla käytetään monipuolisesti myös vihanneksia, hedelmiä ja yrttejä. Raakaruokailuun kuuluu olennaisena osana myös pähkinät, siemenet, kuivahedelmät sekä kasvisöljyt.

Jos olet allerginen pähkinöille tai muille aiemmin mainituille, kerrothan asiasta ilmoittautuessasi. Ruuat valmistetaan niin, että niiden elinvoima ja ravintoaineet säilyvät. Kuumennus korkeintaan 42 asteeseen.Valmistamme kurssilla mm. kesäkurpitsa pastaa avokadokastikkeella, Greippi-punajuuricarpacciota, banaanijäätelöä sekä porkkanaleivoksia. Kurssilla ei käytetä viljatuotteita tai eläinperäisiä raaka-aineita kuten kananmunaa, maitoa tai kalaa.

Järjestäjänä Uudenmaan Martat ry. Kurssin hinta jäsenille 38 euroa ja ei jäsenille 45 e. Tiedustelut ja ilmoittautumiset mahdollisimman pian vantaanallergiayhdistys@gmail.com tai 09 823 1600.

Sivua päivitetty: 3.9.2015