OULU: Vertaistapaaminen alopeciaa tai vitiligoa sairastaville

25.1.2023

Tule mukaan alopeciaa tai vitiligoa sairastavien live-tapaamiseen Oulussa!

Haluaisitko tavata muita alopeciaa tai vitiligoa sairastavia ihan kasvokkain? Vaihtaa tarinoita ja kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä? Fiilistellä ja viettää mukavaa aikaa yhdessä?

Ensimmäinen tapaaminen on Oulussa keskiviikkona 25. tammikuuta 2023 klo 17.30 Valveen Paljetti-kahvilassa osoitteessa Hallituskatu 7 90400 OULU.

Tutustutaan, jutellaan, jaetaan tarinoita, kysytään kysymyksiä ja yhdessä pohditaan moninaisia vastauksia. Tapaamisissa on tärkeintä vertaistuki, eli juuri se ihana yhdessäolo, jossa voi jakaa vapaasti ajatuksia, toisia kunnioittaen ja kuunnellen.

Tämä on juuri sinulle, joka haluaisit saada tukea sairauden kanssa elämiseen ja tuntea sen mahtavan fiiliksen, kun et ole yksin, sillä me kaikki käymme läpi samoja vaikeita ajatuksia, tunteita ja haasteita – yhdessä voimme pohtia niihin ratkaisuja.

Tapaaminen on ilmainen. Osallistujien kustannettavaksi jää mahdollisten tarjoilujen hankkiminen kahvilasta. Tilaisuuden kesto on noin tunnin.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua. Jos sinulla on kysymyksiä, otathan yhteyttä yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen pohjoisen.alopeciavitiligo@gmail.com.

Hyvää uuden vuoden alkua, toivottavasti tavataan tammikuun lopussa!

Tapahtuman järjestää: Pohjois-Suomen Alopecia- ja Vitiligoyhdistys ry

Sivua päivitetty: 16.1.2023