NÄTET: Sommarens familjefester, semestrar, resor osv. - njutning eller pina?

9.5.2023

Kamratgrupp stödmötet: Sommarens familjefester, semestrar, resor osv. - njutning eller pina?

tisdag 9.5. kl. 18-19

Sommaren är snart här! Sol, värme, semester... och olika familjefester med många bekanta och människor, som inte förstår, varför du hellre stannar hemma. Hur brukar du förklara och varna dina medmänniskor att de inte ska ”hälla på sig” en massa dofter när det är festdags? Hur undviker du att må illa efter en fin och skojig fest?

Kom med och diskutera tisdag 9.5. klo 18-19 om dina egna erfarenheter och dela dina knep med vår svenskspråkiga grupp. Träffen hålls via Teams på nätet

Dina knep och visdom kan faktiskt hjälpa någon, som inte ännu vet precis hur man klarar sig med alla dessa årstider och fester. Du kan hjälpa till!

Diskussionen leds av Tove Selkälä och Anne Lumio, båda verksamma som frivilliga inom Allergi-, Hud- och Astmaföreningar. Både Tove och Anne är doftkänsliga och astmatiker, och har redan erfarenhet att leda gruppstödsmöten.

Vi diskuterar och lyssnar på varandra ca. 1 timme – och fortsätter, falls det är nödvändigt. Kom med och dela dina knep och erfarenhet, eller lär dig någonting nytt med oss.

Träffen hålls via Teams på nätet. Du kan delta antingen via dator eller smarttelefon. Kom ihåg att kolla, att mikrofonen och kameran fungerar.

Anmäl dig med

Välkommen med på träffen – du är inte allena!

Mera gruppstödsmöten (på finska) hittar du: www.allergia.fi/vertaistreffit

Mera information: Anne Lumio, hame.allergia@gmail.com, Tove Selkälä, tove.selkala@gmail.com
 

Sivua päivitetty: 9.2.2023