Mitä tietoa etsit?

Luontoliikkujat-retkipäivä

29.8.2020 12:00 Nuuksio, Seitseminen, Oulanka

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto järjestää Suomen luonnon päivänä, la 29.8. kolme valtakunnallista luontoliikkujat-tapahtumaa eri puolella Suomea.

Tarkemmat tiedot tapatumasivulla >>

Nuuksion Facebook-tapahtuma >>
Seitsemisen Facebook-tapahtuma >>
Oulangan Facebook-tapahtuma >>
 

Luontoliikkujat-retkipäivä pähkinänkuoressa

Kenelle: Matalan kynnyksen luontoliikuntatapahtuma ja kohtaamispaikka astmaa, allergiaa ja ihotauteja sairastaville ja asiasta kiinnostuneille.

Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin. Ei ennakkoilmoittautumista. Olethan ajoissa paikalla. Huom! Pienen karhunkierroksen -päivävaellukselle vaaditaan ennakkoilmoittautuminen.

Milloin: Suomen luonnon päivänä la 28.9. noin 12-16.

Missä: Samaan aikaan järjestetään kolme rinnakkaistapahtumaa eri puolella Suomea. Retkikohteita on Salmen ulkoilualue Vihdissä, Seitsemisen kansallispuisto Ylöjärvi ja Oulangan kansallispuisto Kuusamossa. Oulangalla mahdollisuus myös Pienen Karhunkierroksen päivävaellukseen!

Mitä tapahtuu: Kohtaamisia ja ajatuksenvaihtoa muiden allergiaa, astmaa tai ihontauteja sairastavien kanssa. Iloista retkeilyä ja luonnosta nauttimista kaikille soveltuvilla retkeilyreiteillä.

Lisätietoa tapatumasivulla ja Luontoliikkujat-hankekoordinaattorillta: Paula Lehtomäki, puh. 045 676 2328, paula.lehtomaki (a) allergia.fi

Käytännön järjestelyistä tapahtumapaikalla vastaavat Allergia-, Iho- ja Astmaliitto, Etelä-Karjalan Allergia- ja Ympäristöinstituutti ja Luontoliikkujat-hanke.

Sivua päivitetty: 6.8.2020