KUOPIO: Pikkujoulut elokuvan merkeissä "Antero Varovainen ja Onnenkivi"

25.11.2023

Aika: lauantai 25.11.2023, klo. 13:00
Paikka: Elokuvateatteri Kuvakukko, Vuorikatu 27, 70100 Kuopio

Pohjois-Savon Allergia-, Atopia- ja Astmayhdistys kutsuu koko perheen viettämään pikkujouluja elokuvan merkeissä la 25.11.2023 klo 13:00.

Tarjolla on perhe-elokuva Antero Varovainen ja Onnenkivi, Elokuvateatteri Kuvakukossa.

Antero Varovainen ja Onnenkivi on tarina mielikuvituksen rikkaudesta ja onnen etsimisestä. Sarjakuvia ja vampyyrikertomuksia ahmivalla Juliuksella on vilkas mielikuvitus. Julius tapaa kaupungin laitamilla hylätyssä talossa asuvan Antero Varovaisen, joka esittäytyy haalistuneeksi, mansikkamehua juovaksi vampyyriksi. Julius ja Varovainen ystävystyvät. Yhdessä he yrittävät valmistaa Onnenkiveä, jonka ohje on Varovaisen isoäidin salaisessa reseptikirjassa. Julius haluaa antaa kiven toisistaan etääntyneille vanhemmilleen, jotta he löytäisivät uudestaan yhteisen onnen. Juliuksen ja Anteron laboratoriokokeet valmistaa Onnenkiveä takkuilevat pahasti kerta toisensa jälkeen, mutta he jatkavat sitkeästi onnen etsintää. Elokuva on ikärajaton. Kesto 1h 29 min.

Ilmoittautumiset pohjoissavo.allergia@gmail.com 17.11.2023 mennessä.

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita aikuisten ja lasten määrä, mahdolliset ruoka-aineallergiat ja puhelinnumero, josta teidät tavoittaa.

Tervetuloa mukaan yhteiseen pikkujoulutapahtumaan!

Pohjois-Savon Allergia-, Atopia- ja Astmayhdistyksen hallitus pohjoissavo.allergia@gmail.com

Sivua päivitetty: 24.10.2023