Mitä tietoa etsit?

KERAVA: Friggin Folkkijoulukonsertti

12.12.2019

JOULUKONSERTTI: Friggin Folkkijoulu

Aika: 12.12.2019 klo 19:00
Paikka: KEUDASALI, KESKIKATU 3, 04200 KERAVA

Friggin Folkkijoulu: solisteina Johanna Försti ja Timo Rautiainen

Kotimaisen kansanmusiikin superyhtye Frigg lähtee jälleen joulukiertueelle laulusolisteinaan Johanna Försti ja Timo Rautiainen. Viime vuonna aloitettu uusi joulukonserttiperinne liikutti ja herätti hurmosta Helsingistä Rovaniemelle saaden nyt odotettua jatkoa. Konsertissa kuullaan koko kansan rakastamia joululauluja kuten Tonttu, Marian poika ja Joulukirkkoon, jotka muotoutuvat uudelleen Friggin sovituksissa.

Riehakkaana livebändinä tunnetun Friggin huippuunsa hiottu yhteissoitto ryyditettynä pirskahtelevalla ja humoristisella live-energialla on tehnyt vaikutuksen kuulijoihin ympäri maailmaa. Yhtye on tehnyt lukemattomien Euroopan kiertueiden lisäksi myös yhdeksän Pohjois-Amerikan kiertuetta.

Johanna Försti tunnetaan mm. Tanssii Tähtien Kanssa -orkesterin laulajana.
Timo Rautiainen on muusikko ja näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus -yhtyeen laulajana ja kitaristina.

Konsertin järjestää Keravan kulttuuripalvelut. Kesto n. 2 h sisältäen väliajan.Paikat rivillä 9. Liput 25€ (+ 1.50 €, mikäli lippu postitetaan), sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut 28.11 mennessä vantaanallergiayhdistys@gmail.com tai 09 344 5636

Sivua päivitetty: 5.9.2019