HELSINKI: Yhteistyötapahtuma peruukkiliikkeen kanssa

27.4.2019

Pitkäikäisempi peruukki on ympäristöteko – Käytännön vinkkejä peruukin elinkaaren pidentämiseen ja kunnossa pitoon

Etelä-Suomen Alopecia- ja vitiligoyhdistys järjestää yhdessä H. Kuokkasen peruukkiliikkeen kanssa yhteistyötapahtuman Helsingissä 27.4.2019 klo 14 alkaen.

Tapahtumassa H. Kuokkasen henkilökunta kertoo ja antaa vinkkejä siihen, kuinka peruukin käyttöikää voidaan pidentää ja minkälaisia korjauksia käytössä kuluneelle apuvälineelle voidaan tehdä.
Tapahtuman aikana on mahdollisuus tutustua ja sovittaa liikkeen tuotteita. Tapahtumassa tehdyistä peruukkiostoksista annetaan -15% alennus.

Voit tuoda mukanasi oman vanhan peruukkisi, jonka liikkeen kampaajat siistivät ja/tai korjaavat pohjan mitoitusta paremmin istuvaksi. (H. Kuokkaselta hankittuihin peruukkeihin nämä tehdään maksutta. Muualta hankituista peruukeista veloitetaan listahinta -15% tutustumisalennuksella.)

Tapahtuman aikana pääsemme tutustumaan myös liikkeen kosmetiikkavalikoimaan. Paikalla on tuotteet tunteva asiantuntija. Valikoimasta löytyy kestäviä ja laadukkaita meikkejä, jotka sopivat alopeciaa sairastavan erityistarpeisiin (pysyvät ja pitävät meikit, sapluunat kulmakarvojen meikkaamiseen, irtoripset jne).

Tapahtumaan osallistuminen on maksuton eikä edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.
Ennakkoilmoittautumista toivotaan osallistujamäärän arvioimiseksi etukäteen, mutta paikalle voi tulla myös ilman ennakkoilmoitusta. Ilmottautumiset yhdistyksen puheenjohtajalle sähköpostitse etelasuomen.alovit@gmail.com tai tekstiviestitse/whatsappilla 0404129462

p.s. Tapahtuman osoitetiedoissa oleva sivu vie H. Kuokkasen maskeerausliikkeeseen, Samassa osoitteessa sijaitsee myös varsinainen peruukkiliike, jonka facebooksivut löydät täältä: https://www.facebook.com/peruukkimekka/

Sivua päivitetty: 5.4.2019