HELSINKI: Hyvinvointiluento ja ESA vuosikokous

2.3.2023

Tervetuloa pysähtymään oman hyvinvoinnin äärelle!

Hyvinvointiluento järjestetään torstaina 2.3.2023 klo 17.00–18.00 keskuskirjasto Oodissa (kokoustila ilmoitetaan myöhemmin).

Hyvinvointivalmentaja Emili Osara on toiminut terveyden ja hyvinvoinnin saralla yli 20 vuotta. Emilin sydäntä lähellä on inspiroida ihmisiä voimaan paremmin ja auttaa ihmisiä löytämään omia voimavarojaan valmennuksellisin keinoin. Otathan kynän ja paperia mukaasi, sillä luento on valmennuksellinen. Valmennuksen loputtua sinulla on konkreettinen toimenpidelista itsellesi valmiina, mikä lisää oman elämäsi hyvinvointia ja vähentää stressiä.

Luento on ilmainen. Ilmoittautumiset sähköpostilla etelainensuomi.atopiayhdistys@gmail.com 23.2.2023 mennessä.

Tule vaikuttamaan vuosikokoukseen!

Eteläisen Suomen Atopiayhdistys ry:n kevätkokous pidetään torstaina 2.3.2023 klo 18 keskuskirjasto Oodissa (kokoustila ilmoitetaan myöhemmin). Kokoukseen on mahdollista osallistua myös Teamsin välityksellä. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Esityslista on lähetetty jäsenille jäsenkirjeen yhteydessä.

Voit jättää aloitteita 23.2.2023 mennessä. Ilmoittautuminen sähköpostilla etelainensuomi.atopiayhdistys@gmail.com. Ilmoitathan mahdolliset ruokarajoitteet sekä osallistutko paikan päällä vai Teamsillä 23.2.2023 mennessä. Mikäli osallistut etänä, saat lähempänä kokousta Teams kutsun.

Sivua päivitetty: 10.1.2023