ESPOO: Kultainen vasikka -teatteriesitys

27.10.2021

Keskiviikko 27.10. klo 19,

tuoksuton näytös Espoon kaupunginteatterissa.

Kultainen vasikka kertoo Eeditistä ja hänen perheestään tilanteessa, jossa maailmankirjat ovat sekaisin. Vastaperustettu pörssi houkuttelee tavoittelemaan äkkirikastumista ja pelastautumista kasvavalta kurjuudelta. Perhe ryhtyy keinottelemaan Katariina-äidin esimerkkiä seuraten. Parisuhdekaruselli pyörii, ja ihmisen ainoa arvo on hänen kauppa-arvonsa tässä rakkauden julmassa pörssissä. Tälle kaikelle nauretaan. Nauretaan kuin viimeistä päivää. Nauru on kuivaa kuin epidemian kuiva yskä, mutta yhtä vähän voi hillitä naurua kuin yskääkään, joka vain jatkuu ja jatkuu.

Esitys on Espoon Kaupunginteatterin ja Suomen Kansallisteatterin yhteistyö, jossa näyttelee joukko maamme eturivin näyttelijöitä: Misa Lommi, Pirjo Luoma-aho, Petri Manninen, Harri Nousiainen, Chike Ohanwe, Karin Pacius, Janne Reinikainen, Elsa Saisio ja Terhi Suorlahti. Esityksen ohjaa Erik Söderblom.

Näytöksessä on rajoitettu katsojamäärä turvavälit huomioiden.

Hinta 39 €/lippu.

Sitovat ilmoittautumiset ja maksu Espoon yhdistykseen 27.9. mennessä: allergiayhdistys@kolumbus.fi, Nordea FI47 1583 3000 1117 13, viite 25014. 

Sivua päivitetty: 9.8.2021