ATOPIAPÄIVÄ

14.9.2023

atopiapaiva23luento.jpg

Maailman atopiapäivää vietetään aina 14.9. Vuonna 2023 Suomessa Atopiapäivän teemana on atooppisen ihottuman hoito eri ikäkausina. Atopiapäivänä tehdään tutummaksi päivitettyä atooppisen ihottuman Käypä hoito -suositusta ja sieltä vinkkejä atooppisen ihottuman hoitoon.

To 14.9. klo 18-19 verkkoluento: Atopian hoito eri ikäkausina

Ohjelmassa lääkärin luento sekä atooppista ihottumaa sairastavien paneeli. Tämä kannattaa laittaa kalenteriin, ilmoittautua ja osallistua atopiapäivänä. Lisätietoa: www.allergia.fi/tapahtumat/atopiapaivan-verkkoluento/.

Yhdistyksissä toimintaa ja vertaistukea

Atopiayhdistysten ja allergia- ja astmayhdistysten tapahtumissa atooppista ihottuma sairastava saa tietoa ja vertaistukea elämään atooppisen ihottuman kanssa. Katso tapahtumakalenterista mitä kaikkea on tarjolla sekä liity jäseneksi, niin saat ensimmäisenä tiedon uusista tapahtumista.

Tietoa atooppisesta ihottumasta

Tiedätkö mistä atooppinen ihottuma johtuu, miten atooppista ihottumaa hoidetaan ja ehkäistään, miten lääkevoiteita ja perusvoiteita käytetään, mitä voi ottaa vaatetuksessa huomioon, miten ihoa pestään ja miten atooppinen ihottuma voi vaikuttaa elämänlaatuun? Lue tietoa atooppisesta ihottumasta.

Yhdistyksille koulutusta atooppisesta ihottumasta

Toimitko atopiayhdistyksessä tai allergia- ja astmayhdistyksessä? Haluatko päivittää tietosi atooppisen ihottuman hoidosta? Osallistu ke 30.8. klo 14.00-15.30 yhdistysväelle tarkoitettuun verkkokoulutukseen, jossa käydään läpi uusittu atooppisen ihottuman Käypä hoito -suositus. Saat tietää mitä uutta suosituksesta löytyy, ja mitä on erityisen tärkeä tietää yhdistystoiminnan kannalta. Lisätietoa: www.allergia.fi/tapahtumat/verkko-atopian-kaypa-hoito-koulutus-yhdistyksille/.

Tutustu Maailman atopiapäivään

Vuosittain vietetään kansainvälistä Maailman atopiapäivää. Sen tarkoituksena on lisätä tietoisuutta atooppisesta ihottumasta ja lisätä ymmärrystä atopian moninaisista vaikutuksista arkeen, mm. jaksamiseen. Lue lisää Maailman atopiapäivästä. #AtopicEczemaDay #IfYouOnlyKnew #Atopiapäivä #JosVainTietäisit.

Image
 

Sivua päivitetty: 7.9.2023