Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Anafylaksia-verkkovertaistreffit

30.3.2020 Verkko

aia_vertaistreffit_1200x628.png

Tule mukaan maanantaina 30.3.2020 klo 18.00-19.00 vertaistreffeille juttelemaan aikuisten anafylaksiasta ruoka-allergian näkökulmasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole anafylaksia-luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. 
Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta ”Teams). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.45 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.00.

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu ja vapaaehtoinen somelähettiläs Emma.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 17 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan 30.3. klo 16.00 mennessä osoitteessa: https://q.surveypal.com/Anafylaksia-verkkovertaistreffit-30.3.2020. Ilmoittautuneet saavat linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa anafylaksia-verkkovertaistreffeille!


Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala anu.sauliala@allergia.fi

Sivua päivitetty: 29.3.2020