Paksuuntunut iho

Paksuuntunut iho

Verkkokurssi on tarkoitettu aikuisille, jotka kaipaavat vertaistukea tai tietoa paksuuntuneen ihon kanssa elämiseen.

Kurssiaika: 4.4.-1.5.2023
Hakuaika: 27.3.2023 asti

Hae kurssille

Verkkokurssi on tarkoitettu aikuisille, jotka kaipaavat vertaistukea tai tietoa paksuuntuneen ihon kanssa elämiseen. Hyödyt kurssista, jos sairastat esimerkiksi iktyoosia, jäkälöitymissairautta tai keratodermaa, tai jos atooppinen ihottumasi on aihettanut ihon paksuuntumista. Kurssilla pääset vaihtamaan kokemuksia muiden kanssa ja saat ammattilaisilta ohjausta ja neuvoja sairauden kanssa elämiseen.    

Kurssi toteutetaan Allergia-, iho- ja astmaliton verkkokurssialustalla, jossa kurssille osallistuminen tapahtuu helposti internet-selaimella. Kurssille osallistuminen ei siis edellytä asennuksia työpöydälle eikä vaadi selaimen lisäosia. Tarvitset osallistuaksesi vain verkkoyhteyden sekä tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä sähköpostiosoitteen, jonka kautta voimme toimittaa sinulle linkin kurssille.

Tehtäviin, kuten videotietoiskujen katsomiseen, omiin pohdintoihin, käytännön harjoituksiin sekä vertaiskeskusteluihin on hyvä varata hetki aikaa lähes joka päivä, viikossa noin kaksi tuntia. Kurssi ei sisällä aikatauluun sidottuja tapaamisia, vaan voit suorittaa kurssin tehtäviä itsellesi sopivina ajankohtina. Kaikki kurssin tehtävät ja muu kurssimateriaali löytyvät verkkokurssialustalta, jonne ne avautuvat kurssin aikana viikko kerrallaan.

Verkkokurssille valitaan hakijoiden joukosta n. 30 kurssilaista. Kurssi on osallistujille maksuton.

Sivua päivitetty: 17.4.2023