Iho ja kosmetiikka (verkkokurssi)

Iho ja kosmetiikka (verkkokurssi)

Kosmetiikka koskettaa päivittäin meitä kaikkia. Esimerkiksi saippuat, hammastahnat, shampoot, meikit ja perusvoiteet ovat kaikki kosmetiikkaa. Kosmetiikan aiheuttamat ärsytysreaktiot voivat johtua tuotteen sopimattomuudesta omalle iholle, ihon kunnosta tai kosmetiikan käyttötavoista.

Aika: 25.10. - 14.11.2022 
Haku päättyy: 17.10.2022
Paikka: verkossa

Iho ja kosmetiikka -verkkokurssi on tarkoitettu aikuisille, joilla on kosmetiikka-allergia. 

Kurssi on ammatillisesti ohjattua ryhmätoimintaa verkossa. Kurssilla pääset vaihtamaan kokemuksia muiden kurssilaisten kanssa, saat ammattilaisilta ohjausta ja neuvoja.

Tehtäviin, kuten videotietoiskujen katsomiseen, omiin pohdintoihin, käytännön harjoituksiin sekä vertaiskeskusteluihin on hyvä varata hetki aikaa lähes joka päivä, viikossa noin kaksi tuntia. Kurssin tehtäviä voi tehdä omaan tahtiin kurssiviikkojen aikana.

Verkkokurssille valitaan hakijoiden joukosta n. 30 kurssilaista. Kurssi toteutetaan Allergia-, iho- ja astmaliton verkkokurssialustalla, jossa kurssille osallistuminen tapahtuu helposti internet-selaimella. Kurssille osallistuminen ei siis edellytä asennuksia työpöydälle eikä vaadi selaimen lisäosia. Tarvitset osallistuaksesi vain verkkoyhteyden sekä tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä sähköpostiosoitteen, jonka kautta voimme toimittaa sinulle linkin kurssille.

Kurssi on osallistujille maksuton. 

Siirry hakulomakkeeseen  

Sivua päivitetty: 26.10.2022