Kurssit

Kurssit

Järjestämme kursseja allergiaa, astmaa ja ihon sairauksia sairastaville sekä heidän läheisilleen. Kursseilla jaetaan tietoa, vaihdetaan kokemuksia, saadaan vertaistukea ja virkistytään. 

Siirry kurssitarjontaan

Mitä kursseilla tehdään?

Kurssien ohjelmassa on tietopainotteisia luentoja sekä erilaista ryhmämuotoista toimintaa, kuten keskustelu-, rentoutus- ja liikuntaryhmiä. Kursseilla tapaa muita allergiaa, astmaa tai ihon sairautta sairastavia, joiden kanssa voi jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea. Kurssit tarjoavat mahdollisuuden virkistyä ja saada voimavaroja arkipäivän elämään. Kurssien ohjelma pyritään muokkaamaan hakijoiden tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. 

Kenelle kurssit on tarkoitettu?

Kurssit on suunniteltu eri kohderyhmien tarpeisiin, ja kursseja löytyy niin allergiaa, astmaa ja ihosairauksia sairastaville kuin palovamman kokeneille. Koko perhe voi hakea perhekursseille tai esimerkiksi isovanhemmat voivat osallistua kurssille lapsen kanssa. Nuorten ja aikuisten kursseille haetaan yksilöllisesti, mutta avustajana toimiva henkilö voi tulla osallistujaksi valitun mukana. Hakeminen ja osallistuminen kursseille ei vaadi Allergia-, iho- ja astmaliiton jäsenyhdistyksen jäsenyyttä. Kurssit järjestetään STEA:n (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) tuella ja ovat osallistujille maksuttomia. Kurssipaikkaan matkustamisesta aiheutuvat kulut kuuluvat osallistujalle.

Miten kursseille haetaan?

Kursseille haetaan sähköisen haun kautta tai tulostettavalla hakulomakkeella. Kurssivalinnoista ilmoitetaan sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Verkkokursseille hakeminen on mahdollista sähköisellä hakulomakkeella. Hakuohjeet ja -lomakkeet löydät täältä. 

Hae kurssille

Kurssitoiveet? 

Kaipaatko kurssia jostain tietystä aiheesta? Voit kertoa toiveistasi vastaamalla kyselyyn

Sivua päivitetty: 2.3.2023