Missä ruokakaupassa pääkaupunkiseudulla homealtistunut voi käydä?

Ostelija26.09.2015 12:16

Missä ruokakaupassa teillä homealtistuneet ei tule oireita ja minkä kaupan hedelmiä / vihanneksia pystytte syömään?

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Sinikka27.10.2015 10:02

Tää on vaikea asia - tuu Home sweet Home -fb-ryhmään sieltä saat paremmin apua

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
homesairas11.11.2015 08:56

Minä käyn Malminmäen S-marketissa. Aluksi siellä haisi kamalalta, mutta ei enää. Nykyään en saa siellä oireita. Hedelmien ja vihannesten kanssa minulla ei ole juuri ongelmia ollut missään kaupassa, mutta sisäilma esim. Isossa Omenassa tai Tapiolan Stockmannilla on kamala.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
E. Niskanen13.11.2015 22:25

Home altistuminen on tila joka on vakava ja lääkärit nostavat kädet ylös sen edessä. Olen saanut Paleo ruokavaliolla (kaikki luomua) korjattua erittäin pahan ongelmapotilaan. Tomaatti ja palkokasvit myös pois. Vehnä, sokeri ja peruna pois. N. 10 viikkoa ja tulokset näkyvät. D-vitamiinia 150mg/ pv. C-vitamiinia 3000mg / pv. B-ryhmän monivitamiineja ohjeen mukaan Neurobion Forte esim. Ei mitään maito eikä viljatuotteia 10:een viikkoon. Toipuminen alkaa.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
13.11.2015 22:25

Jaa mitäkö mietin? JOS MÄ OON SAIRAS MUUT TAIPUKAA. Eli mulla on astma, hyperventilaatiosyndrooma, kaikki hemmetin allergiat, migreeni, reuma ja mitä niitä nyt on? Eli jos tulen ravintolaan, hotelliin, kylpylään, baariin, saunaan, hierojalle, kahvilaan kouluun, yliopsitoon jne, niin MUUT TAIPUKAA. Koska mulla on Se, niin tehkää mulle ruokalistat , huoneet, lattiamatot, baarit, ravintolat ja mitä niitä nyt on? Olen tavannut tätä paskaa matkani varrella ja paljon. Ihmiset jos Teillä on sairauksia, niin syökää kotona tai soittakaa ravintolaan jos vaikka joku annos sattuisi löytymään ja tilatkaa ennakkoon. Olkaa siitä tyytyväisiä. Yhteiskunta EI pyöri tautienne ympärillä. Ravintola = ravintola. Ei sairaala!! Yleensä ko. ihmiset tulevat tehoilemaan ja kiusaamaan henkilökuntaa, Kerrotakoon, että minulla on lähes kaikki mahdollinen ko. sairauksien kirjo + vakavat sairaudet. En ole koskaan kysellyt tarjoilijalta mitään, vaan tilannut takuu tuotteet ja hengissä ollaan. Tänään asiakas kysyi kohteessamme jos voisimme sammuttaa WIFI:n kun hän on sille allerginen. Paras IKINÄ.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta