Hyvä ilmanpuhdistin kerrostaloasuntoon

ilmanpuhdstin25.10.2017 10:30

Olisi tarkoitus hankkia ilmanpuhdistin asuntoon poistamaan epäterveellisiä hiukkasia yms. ilmasta, eli tavoitteena olisi saada terveellinen sisäilma. Onko suosituksia n. 500€ hintaluokassa. Tietääkö joku, onko joissakin kenties myös radon poistomahdollisuutta vai onko se vain koneellisesti painestettuna mahdollista, Vielä todettakoon, että asuntoon ei ole tehty sisäilmatutkimusta, 1 kerroksen asunto (mutta ei maan tasalla, autotalli alla). Luettuani jatkuvasti kaikista epäpuhtauksista asunnoissa, haluaisin välttää terveyshaitat, jotka aiheutuvat huonosta sisäilmasta ja hankkimalla ilmanpuhdistimen. Onko kenties kokemuksia blueair, Iqair, electrolux? Eli hyvä ilmanpuhdistin tekemään sisäilmasta terveellisempää. Kiitos!

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
elixair27.04.2018 21:45

Vastaus tulee myöhään, mutta ehkä helpottaa jotakin muuta :) Meillä oli on ollut Elixair-puhdistimia, ovat kalliita mutta suodattavat eniten pienhiukkasia. Itse en ole huomannut isoa eroa, mutta allergisen oireet helpottivat huomattavasti. Laitteita on useampi, pieni makuuhuoneessa ja isompi olohuoneessa. Pieneenkin asuntoon siis kaksi jotta riittää.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
allergiaäiti21.09.2018 15:21

Meillä on se uusi air revival nyt sekä kotona että kesäömökillä. Ihan huippu eikä ollut kallis.ainoa ongelma on se paikka mihin laittaa,että löydettiin oikea paikka,ettei lapset pääse koskemaan

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta