hometoksiinien ja moninaisten psyykkisiksi luokiteltujen ja neurologisten sairauksien yhteys

homeallergikko25.11.2014 14:09

Lukekaapa nämä linkit niin huomaatte että pikkuhiljaa ainakin jotkut lääketieteen ammattilaiset alkavat havaita yhteyden hometoksiinien ja monien neurologisten vaivojen (Parkinsonin tauti, Alzheimerin tauti) sekä psykiatrisiksi luokiteltujen vaivojen ja sairauksien (masennus, skitsofrenia) välillä. Ehkä on toivoa että tulevaisuudessa homeongelma otetaan vakavasti.

On aika ironista että kun lääkärit lähettävät potilaan psykiatrille koska tämän moninaisille vaivoille ei löydetä fyysistä syytä, niin psykiatri alkaakin hoitaa neurologista tulehdustilaa, joka johtuu hometoksiineista, ja hoito saa potilaat voimaan paljon paremmin. Siis psykiatri alkaa hoitaa fyysistä ongelmaa ja potilaat paranevat tai ainakin voivat paremmin.

http://www.survivingmold.com/community/mary-ackerley-the-brain-on-fire-the-role-of-toxic-mold-in-triggering-psychiatric-symptoms

http://medicalxpress.com/news/2013-11-symptoms-parkinson-disease-linked-fungus.html

http://www.sciencedaily.com/releases/2013/11/131111161430.htm

Sehän on osoitettu jo jokin aika sitten että hometoksiinit vaurioittavat hermosoluja tekemällä niihin pienen pieniä reikiä, jotka sekoittavat hermosolujen kemiallista toimintaa päästämällä hermosolujen sisälle aineita, jotka eivät sinne kuulu.

Olisi mielestäni aika omituista, jos tällainen mikroskooppisella haulikolla ammuskelu ei ilmenisi moninaisina hermosolujen ja aivojen virhetoimintoina ja siten laajana kirjona erilaisia fyysisiä ja psyykkisiltäkin vaikuttavia vaivoja.

Toivottavasti asia valkenee suomalaisillekin lääkäreille ja päättäjille pian, niin ehkä vielä joskus saamme terveitä asuntoja, kouluja, sairaaloita ja toimistoja.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
...09.06.2015 22:14

Niin kauan kun rakennetasn kiireessä muovimatto kyllästeisiä sisätiloja voimme huonosti ja aina enemmän lapsia sairastuu. Jo päiväkodeissa lattiat ovat järkyttäviä kemikalicoctaileja sisäilmaltaan. Ei voi kuin surkutella.

Morgellons voisi olla yksi jonka oirekuva selittyy sisäilmaa pilaavilla psrtikkeleilla, kuiduilla, toksiineilla, itiöillä jne.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta