Homeelle herkistynyt kysyy

Ellu30.04.2014 05:40

Olen muutama vuosi sitten silloisessa työpaikassani herkistynyt homeelle. Kärsin ja herkistyn herkästi aika monessa paikassa ja saan oireita. (poskiontelontulehdukset, yskä, päänsärky ym). Olen työskennellyt monessa rakennuksessa jossa ei ilmenisi oireita, mutta jo 4 eri paikkaa kahden vuoden aikana kokeiltu ja kaikissa saan samoja oireita. Lääkärissä olen juossut tosi tiheään tahtiin oireiden pahentuessa ja antibiotteja olen syönyt jo liikaakin. Töihin meno jo alkaa pelottaa sillä aina mielessä josko taas sairastun ja vie aikaa ennen kuin kunto palautuu.

Onko loppu elämäni tätä vai olisiko kenelläkään vinkkiä mitä voisin asialle tehdä kun en ole työelämässä tällä hetkellä? Onko meille homeelle herkistyneille vertaistukea tmv. saatavilla?

Kotona kaikki ok ja hyvä olla.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Sisäilmasta sairastunut02.05.2014 11:25

Hei! Jos et ole vielä kokeillut ilmanpuhdistinta niin suosittelen kokeilemaan. Itselläni on käytössä tällainen: http://www.inspectorsec.fi/kauppa/airstatic-ilmanpuhdistin-p-29.html

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Älä mene halpaan ja osta kalliilla.02.05.2014 14:35

Ja tuolta saat sen kiinalaisen "Airstaticin" alkuperäisellä nimellä "Baren". Hinta on 140 euroa + muutama kymppi postikuluja.

http://www.komerci.de/shop/index.php?cPath=46&osCsid=f522ca192d0359bfa84b212b0f9c5ec2

Sen yli tonnin hintaisen "Airstaticin" saa kahdella sadalla.

Arvostelu siitä kalliimmasta löytyy tuolta:

http://oxygenium.pro/artikkeli_airstatic-fa6/

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Ellu03.05.2014 06:09

Kiitos vain vinkeistäsi mutta nuo laitteet tuskin auttaa tähän minun juttuuni. Herkistyn tietyissä paikoissa ja ei tuollaista laitetta ole mukava kainalossa kantaa eikä varmasti auta hetkellisesti. ;)

Kotiin en tarvitse puhdistajaa sillä ilma on hyvä koska en herkisty tai saa oireita. Maailmassa on vain tosi paljon rakennuksia joissa on sisäilmassa jotain joka herkistää.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
hh05.05.2014 15:33

Vertaistukea on Hengitysyhdistyksissä, käy katsomassa oman alueesi yhdistyksen sivuilta, jos siellä ei ole, niin jossain läheisessä yhdistyksessä saattaa hyvinkin olla.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta