allergia? astma? mitä on?=??

pate25.08.2012 10:36

Moi, oon 16v poika ja mulla on AINA ollut nuha. Meillä on 4 kissaa ollut aika kauan ja olen allerginen niille. Just tänään loppu allergia lääke " duact " ja oireita on ollut aivastelu , nenän tukkoisuus , nenässä kirvelyä ja jne. Oon ihan sika kauan syöny noita allergia lääkkeitä ja ainaku vaikutus on loppunut niin on alkanu nenä vuotaa suoraan sanottuna tää on ihan perseestä! On mulla kyllä ollu ennen nukkumaanmenoa ollu hengenahdistusta vähän ja hengitys rohisee välillä ja joskus enemmänkin. Ainaku oon ottanut astmapiipusta (isän piippu) niin on helpottanut . Tuntuu helpotuksen jälkeen, että rohina häviäisi keuhkoista ? En oo käyny lääkärissä, mutta duact allergialääke auttaa tosi hyvin! Olin tänäänkin pihalla niin ei saakeli koko ajan aivastutti ja nenästä valu räkää ja oikeen kirveli nenästä. En tiedä isälle annettiin lääkäristä astmapiippu vain kissa allergian takia kun isää joskus nukkueessa ahdistaa (aika harvoin) . Ottaa vaan päähän kun just MULLA on tälläset allergiat sun muut. Isoveljellä tai pikkuveljellä ei oo yhtää mitää allergioita sun muita . Just mun kohalle paskat niskaan. En oo kyllä kokeillu mitään nenäsumutteita, mutta epäilen tuskin auttaa mun tilanteessa. Ja onhan tuo lääke duact aika kallis lääke kun joutuu aina niitä napsimaan. Mutta kiitokset etukäteen vastanneille!

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
hh28.08.2012 07:16

Miksi perheellä kissoja jos teillä on kaksi henkilöä niille allergisia?????

Menepä lääkäriin, jotta saat asiasta lisää tietoa.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Katit pois.27.12.2012 19:45

Ei teillä paljon kärsitä allergioista koska kissat sallitaan.

Minä olin tosissaan allerginen lehmille ja hevosille ja siinä sivussa kissoille ja koirille. Koska eläimiä ei hävitetty minä lähdin kotoa 16- vuotiaana - vastoin vanhempoen tahtoa. Päätös oli rasittava mutta hyvä. Menin kaupunkiin töihin. Onnisti työhönpääsyssä.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
allergisen pojan äiti11.01.2013 14:22

Hei osta kaupasta (tavaratalo) Pycnogenol-tabletteja (männynkuoriuute). rasia maksaa n.20€. Tämä tepsii kaikkiin allergiaoireisiin ja on luonnontuote. Oma poikani oli hirveän allerginen ja oireet oli moninaiset ja tällä yhdellä ainoalla tuotteella kaikki oireet hävisivät. Sain ohjeen tähän tuotteeseen korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäriltä, kun poikani ei voinut käyttää allergialääkkeitä. 2 viikon käytön jälkeen pitäisi alkaa jo tulla helpotusta, mutta voit ottaa aluksi duactia myös. Käytä läpi vuoden, tuon duactinkin vaikutus saattaa jossain vaiheessa vähetä.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta