Hajusteeton Omo Sensitive

Pettynyt kuluttaja01.07.2018 15:46

Tuli ostettua Omo sensitive pesuainetta muutama kuukaisi sitten. Alkuun ei tullut mitään oireita ja kaikki oli hyvin. Kuukauden käytön jälkeen rupesi tulemaan näppylöitä iholle ja niin hirveää kutinaa, että ei pystynyt enää nukkumaan ollenkaan. Oireet hävisi heti, kun vaihdoin lakanat semmoisiin, mitkä oli pesty muulla pesuaineella. Lukasin sitten omon purkkia tarkemmin, niin siinähän lukee takana, että sisältää allergisoivaa ainetta. Miten tätä voi edes markkinoida herkkäihoiselle? Nyt joutuu pesemään kaikki puhtaat lakanat ja vaatteet uudestaan toisella pesuaineella, että ei tulisi kutinaa.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
allergia17.10.2018 21:00

Allergia ja astmaliiton tunnus pois tuotteelta, joissa käytetään homeenestoaineita esim. MI, MIT. Samoin ruokateollisuudessa on paljon ruokatarvikkeita/eineksiä joista liukenee elimistäämme haitallisia myrkkyjä. Muovit ym.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Dirty clothes15.03.2019 03:57

Omo ja Bioluvil pikkujätti sensitivet joita tarvitsi laittaa vajaan pienen korkillisen oli tosi hyviä kaikella tavalla ja tietenkään niitä ei saa enää. Korvaavat tuotteet joita täytyy laittaa enemmän, haisevat vahvemmin ja sensitive ja sensitive color vielä keskenäänkin erilaiselle joten käyttö epäilyttää. Mitkä tämän hetken pyykkiaineista ovat hajuttomimpia ja ihoystävällisimpiä? Erisanit kutittaa.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Kirjoittaja Seppo12.08.2019 14:14

Kyllä kutisee joka paikka, kun panee päällensä Omo Sensitivillä pestyn vaatteen. Kannattaa vaihtaa

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta