Syys- ja talviallergia

Kirjoittaja21.09.2019 04:06

Nyt taitaa olla neljäs vuosi, kun tähän aikaan vuodesta alkaa nokka vuotaa, silmät kutiseen ja aivastuttamaan niin hemmetisti. Kestää läpi talven ja kevään tullen oireet loppuu seinään eikä keväällä siitepöly allergisoi.

Lääkärissä on käyty moneenkin kertaan vuosien mittaan, perus allergiatestit tehty (huonepöly, pujo, hevonen ym) ja käytössä mm. Nasonex ja eri allergialääkkeet (cirrus, cetirizin, duact, kestine), mutta nämä tekevät sen että syksystä talveen mennään jatkuvasti väsyneenä, kun kerta päivässä lääkettä ei riitä. Sitten taas mm. väsyttämätön desloratadine ei auta ollenkaan. Asuntoakin tässä välissä on vaihdettu joten siitä ei ole kiinni. Nenäkannu käytössä on. Ilmankostutin hankinnassa.

Onko jollain samaa ja mitään väsyttämätöntä kikkaa jolla tästä pääsisi eroon tai saisi edes helpotettua? Sairaalassa töissä joten ei oo kiva pärskiä siellä koko ajan potilastyössä.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Ap21.09.2019 04:08

Niin ja siis tosiaan huonepölylle, pujolle, hevoselle ja kissalle olen vahvasti allerginen. Muutoin lieviä allergioita. Atooppinen iho ollut niin kauan kuin muistan.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta